A Guest Post – Norge Blir Ruinert

Hei,

Jeg heter Kjell og bor i Oslo. Som Duncan, ser jeg stadig vekk ting som skjer men folk flest vil bare snu ryggen til fordi det er politisk ukorrekt. Noen av disse tilfellene er: Norske jenter som tvinges til å gi ut sine telefon nummere til innvandrer, norske små gutter som blir slått av eldre innvandrer menn fordi dem har “sagt noe stygt” til dem. Og da mener jeg slå altså med knyttneve. Men hva skjer i disse tilfellene? Ingenting. Politiet er blitt varslet, men politiet har rett å slett gitt blaffen i det hele for en eller annen grunn.

Vet om også en som arbeider svart hver eneste dag og i tilegg mottar uføretrygda. Denne personen sitter med en 40.000,- i måneden å i tillegg får hus og bil fra staten. Denne personen er fra Egypt. Han har også giftet seg med søstren til kammeraten hans så hu får innviglet statsborgerskap. Dette gjorde han for 50.000,-.

Alt dette er blitt rapportert men får beskjeden at “det er ingen ressuser tilgjenglig” til å utforske saken. Og det som gjør alt så morsomt er at legen som hjalp han få uføretrygd er fra samme landet denne personen er fra!

Og dette er kun en av flere som jeg vet om/kjenner som utnytter norge på denne måten.

Hilsen,
Kjell

Advertisements